EH Blog

Dekorasyon Trendlerini Belirleyen Blog

Evimiz, her şeyimiz… 🏡

Bizi var gücüyle kucaklayan, sarıp sarmalayan, her halimize şahitlik eden ama bizi olduğumuz gibi kabul eden en gerçek sığınağımız. Ev, insanın en temel güdülerinden birine barınma güdüsüne cevap verebilen yegane yerdir. Bizi saran, koruyan kozadır.

cocoon bed cover8

Bu pek duygusal bir giriş gibi görünse de aslında bu sezonun ve önümüzdeki birkaç sezonun temel dekorasyon felsefesi. Bir önceki yazımızda dünyaca ünlü dekorasyon fuarı Maison&Objet notlarımızı paylaşmış ve yükselen yeni trendleri detaylı olarak incelemiştik. Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz. İşte tüm bu yükselen trendler, değişen dekorasyon algıları yepyeni bir felsefe yarattı ev dekorasyonunda. Artık siz evinize zaman ayırmayacaksınız,  eviniz size zaman ayıracak.

img_3211.jpg

Yeni trendler artık tamamen içinde huzurla, güvenle ve şefkatle yaşanacak evler yaratmak üzerine kurulu. Az eşya, çok kullanışlılık ve bolca pratiklik… Eskisi gibi büyük dekorasyon kaygıları gütmenize gerek yok. Artık sadece durup evinize şöyle bir göz atıp minimum eşya ile içinde yaşamaktan büyük keyif alacağınız türde bir ev yaratmaya çalışacaksınız. Eğlenceli olacağa benziyor.

2018 sezonunun bu ilk aylarında sıcak, sakin ve dingin bir ev yaratmak için kolları sıvıyoruz. Henüz kış ayının etkisi geçmediği için bu ayın baskın renkleri siyahlar, koyudan açığa degrade geçiş sağlayan griler ve bu renkleri yumuşatacak beyazlar. Biz bu ayın dekorasyon stiline warmcalmminimal adını verdik.

 

Bu stilde her şey rahatlık, sadelik ve konfora hizmet ederken renklerin uyumu ruhunuzu dinlendirmeyi amaçlıyor. Azlıktan gelen gösteriş bu stilin can damarı. Kullanışlılığı maksimuma; vakit kaybını ise minimuma indiren doğal dokulu tekstiller, kullanımı, bakımı son derece kolay aksesuarlar ve doğal malzemelerin en saf halindeki sofra&sunum aksesuarları bu temanın önemli detayları.

 

Evinizde her alanda, her an kolay ve pratik bir yaşam sürebileceğiniz bu evi yeni baştan, kendi ruhunuza göre yeniden yorumlamak ise işin belki de en eğlenceli kısmı.

 

Dekorasyondan yatak odasına, banyodan mutfağa pek çok warmcalmminimal tema ürünlerini websitemizin ilgili kategorisinden ya da buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

 

Evinizi Baştan Yaratacak Bir Stil: warmcalmminimal’ için 2 yanıt

Yorum bırakın